Brochures

BROCHURES

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken.

Of die indruk goed is, wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van datgene wat indruk maakt. Bijvoorbeeld door een brochure. Wij helpen je graag om met jouw brochure een goede eerste indruk achter te laten bij jouw relaties en potentiële klanten.

Voordelen van een brochure

De kracht van brochures wordt vaak onderschat. Het zou te saai, te ouderwets of niet pakkend genoeg zijn. Bovendien biedt de online media meer mogelijkheden en een groter bereik. Niets is echter minder waar. Doordat iedereen en alles online actief is, is het voor jouw bedrijf, vereniging of stichting lastiger om online op te vallen. Daarom is een brochure dé manier om jouw organisatie voor te stellen. Met een origineel ontwerp en relevante
informatie kun je jouw klanten en potentiële klanten een visitekaartje afgeven dat indruk maakt en opvalt. Daarnaast biedt een brochure nog enkele voordelen:

Offline promotie

In een online wereld wordt offline zichtbaarheid steeds belangrijker. Een brochure is een effectieve tool om hier op in te spelen.

Makkelijke verspreiding

Brochures zijn makkelijk om uit te delen en kunnen vaak gratis worden neergelegd bij publieke activiteiten, organisaties of bedrijven.

Flexibel in ontwerp

Een brochure is het middel bij uitstek om grafische creativiteit te combineren met pakkende teksten.

Waarom Drukkerij Haan?

Bij ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en snelle service. Dit betekent dat we je de offerte binnen een werkdag opsturen en je van advies voorzien bij het ontwerp.
Bovendien kun je bij ons brochures laten drukken op alle papiersoorten en zijn alle aantallen mogelijk. Zo ben je altijd verzekerd van een kwalitatief goede brochure die geheel naar jouw wens is.